Οικονομική κρίση και διαχείριση του στρες

Ένας από τους 200 κορυφαίους κλινικούς ερευνητές στο κόσμο, ο Έλληνας ακαδημαϊκός Γεώργιος Χρούσος, δίνει για π ρ ώ τ η φορά ανοικτή διάλεξη για το κοινό στην Καλαμάτα.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του καρδιολόγου, Επιμελητή Α΄ της Καρδιολογικής Κλινικής του Γεν. Νοσοκομείου Μεσσηνίας Μανώλη Μάκαρη θα δώσει επιστημονική διάλεξη με τίτλο: «Οικονομική κρίση και διαχείριση του στρες» μια βδομάδα ακριβώς πριν την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων, που αποτελεί μια ιδιαίτερα στρεσογόνο χρονική περίοδο για μαθητές,γονείς και καθηγητές και θα μιλήσει για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τους μηχανισμούς άμυνας εναντίον του στρες.
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Ιουνίου στις 19:00 στο χώρο του Αμφιθεάτρου της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Παν. Πελοποννήσου στην Καλαμάτα και η είσοδος σε αυτή για το κοινό είναι ελεύθερη.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διατήρησης Πολιτισμικών Αγαθών του Παν. Πελοποννήσου και του Προέδρου της Αναπληρωτή Καθηγητή Νίκου Ζαχαριά και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γεν. Νοσοκομείου Μεσσηνίας.
Τη διάλεξη προλογίζει η δημοσιογράφος Βάσω Μιχοπούλου.

Οικονομική κρίση και διαχείριση του στρες

Ο κορυφαίος Ακαδημαϊκός Γεώργιος Χρούσος στην Καλαμάτα. «Οικονομική κρίση και διαχείριση του στρες». Πέμπτη 1/6 στις 19:00 LIVE

Posted by live2you.net on Donnerstag, 1. Juni 2017

Έργα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *